Algemene Voorwaarden

1. Gegevens LoezL Jewelry
LoezL Jewelry staat ingeschreven onder het KvK nummer 51588471 en BTW nummer NL126492256B01.

2. Algemeen
Alle prijzen zijn inclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten, prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

3. Privacy
Om uw bestelling af te ronden, heeft u een account nodig. Voor het aanvragen van een account geldt een gebruikersnaam (emailadres), wachtwoord en een geldig emailadres. Tevens is het noodzakelijk om uw contactgegevens in te vullen, zodat LoezL Jewelry de gewenste bestelling naar u kan verzenden. LoezL Jewelry zal uw persoonlijke gegevens nooit verstrekken aan derden.

4. Verzendkosten en verzendwijze
In het bestelproces kunt u voor verschillende verzendmogelijkheden kiezen, namelijk ‘standaard verzending’ en ‘aangetekend verzenden’. Kosten voor standaard verzending zijn € 2,20 en aangetekend versturen kost € 8,00. Als uw bestelling meer dan € 30,00 bedraagt, hoeft u automatisch geen verzendkosten te betalen.

Verzending geschiedt altijd via TNT Post in een zorgvuldig verpakte bubbelenveloppe. Indien u heeft gekozen voor de ‘standaard verzending’, ontvangt u de bestelling via brievenbuspost. Als u heeft gekozen voor ‘aangetekend verzenden’ ontvangt u de bestelling als pakketpost; u dient te tekenen voor ontvangst. U kunt voor de mogelijkheid ‘aangetekend verzenden’ kiezen om er zeker van te zijn dat het pakket aankomt. Mocht er iets mis gaan bij de verzending, dan bent u hier met aangetekende pakketpost voor verzekerd.

Zodra LoezL Jewelry uw betaling heeft ontvangen, streven wij ernaar uw bestelling binnen 2 dagen te verzenden. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan berichten wij u hier tijdig over.

Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat LoezL Jewelry niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijd of verlies of beschadiging door TNT Post.

5. Beschadiging
Alle artikelen voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik van de sieraden toch gebreken optreden, wordt dit kosteloos hersteld. U kunt een product retourneren met de volgende redenen:
-          Ondanks de zorgvuldige behandeling en verpakking, beschadiging binnen 7 dagen;
-          Beschadiging binnen de 3 maanden garantie (zie punt 6 Garantie);
-          Verkeerde bestelling ontvangen;

Indien u een product terugstuurt, bepaalt LoezL Jewelry of u recht heeft op omruil of creditering. Voor retourneren geldt dat de verzendkosten voor uw rekening zijn, met uitzondering van de volgende situaties:
-          Als het geleverde artikel binnen 7 dagen beschadigd is;
-          Als u de verkeerde bestelling heeft ontvangen.

6. Garantie
Na levering van het artikel heeft u 3 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de dag vermeld op de pakbon. Met uitzondering van de volgende situaties:
-          Lak- of kleurbeschadiging door contact met water;
-          Natuurlijke slijtage;
-          Klachten die ontstaan zijn door onzorgvuldig gebruik van de sieraden.

Als u een klacht heeft kunt u contact opnemen met LoezL Jewelry, zodat wij voor een passende oplossing kunnen zorgen.

7. Retourneren en ruilen
Mocht het artikel toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u binnen 7 dagen contact opnemen met LoezL Jewelry. Als u het artikel wilt retourneren, dan kunt u het terugsturen naar LoezL Jewelry en ontvangt u het aankoopbedrag van het sieraad terug. Mocht u het artikel willen ruilen, dan kunt u het terugsturen naar LoezL Jewelry met een duidelijke berichtgeving van de ruiling. Voor retourneren en ruilen geldt dat de extra verzendkosten voor uw rekening zijn.

Er gelden een aantal voorwaarden voor het retourneren en ruilen van het artikel:
-          Het artikel dient degelijk verpakt te zijn in de originele verpakking;
-          Het artikel mag niet beschadigd zijn;
-          Stuur de producten altijd voldoende gefrankeerd terug naar LoezL Jewelry.